Blu-ray nieuws

Philips Blu-ray speler BDP-7200

februari 20th, 2008

LAS VEGAS-Philips presenteert haar nieuwste Blu-ray Disc (BD) speler - de BDP7200 - op de Consumer Electronics Show 2008 . Voortbouwend op de succesvolle BDP9000,  is de BDP7200 Philips eerste BonusView compliant BD-speler, waarmee de complete HD-ervaring en de mogelijkheid voor kijkers om te genieten van de nieuwste film toepassingen en functies wordt geoptimaliseerd. Deze nieuwe BD-speler heeft een stijlvol design met een perfecte geluids- en beeldkwaliteit, dat brengt de Blu-ray Disc interactiviteit naar een nieuwe dimensie.

Philips BDP7200 brengt prachtige Full HD 1080p beelden. Rich surround sound is uitgebreid met multi-channel audio-decodering en optische digitale audio-uitgangen. Oudere dvd’s zullen er beter uit zien dan ooit als de BD-speler ze upscalt naar 1080p - een grote plus voor de consument die vindt dat de standaard-dvd’s niet de HD inhoud weergeeft die zij verwachten.

Deep Color ™ zorgt voor levendige beelden met meer dan een miljard kleuren en elimineert kleur strepen op het scherm . De BDP7200 ondersteunt ook 1080p op 24 frames per seconde (fps), dat is hetzelfde formaat gebruikt in films.

De BDP7200 Blu-ray Disc speler zal beschikbaar zijn in april 2008.

eKudos Plaats op eKudos Nu Jij Plaats op Nu Jij

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Blu-ray nieuws. All rights reserved.