Blu-ray nieuws

Nieuwe Blu-ray spelers Pioneer

september 18th, 2008

Pioneer kondigt zijn nieuwe reeks Blu-ray dvd-spelers aan, die het voortreffelijk doet op het vlak van beeld, geluid en prestaties. In combinatie met een ‘HD ready 1080p’ KURO-tv en de laatste Pioneer A/V-ontvangers staan deze high-end BD-spelers bovendien garant voor een ongeziene kijk- en luisterervaring.

In totaal worden vier Blu-ray dvd-spelers op de markt gebracht. De BDP-51FD mag de spits afbijten, gevolgd door de stijlvolle BDP-LX71, de designgerichte BDP-LX08 en het vlaggenschip van de reeks, de BDP-LX91. Deze prachtige BD-spelers zijn voorzien van de nieuwste snufjes en een brede waaier aan geavanceerde functies. Ze ondersteunen hoogresolutie-audio van de volgende generatie en hun herontworpen chipset verbetert de algemene prestaties.

Zelfs voor de meest kritische liefhebbers van entertainment zijn deze Blu-ray-spelers een echt hebbeding, dat geheel afgestemd is op de laatste innovaties van de HD home-entertainmenttechnologie. Hun minimalistisch design straalt kwaliteit uit. Met een hoogwaardige constructie, een dubbellagig chassis en toegewijde audio- en videoborden voelen deze Blu-ray-spelers geruststellend stevig aan, wat nog eens in de hand wordt gewerkt door een stabiel mechanisme.

De BDP-LX71 Blu-ray dvd-speler wordt vanaf september verdeeld. De andere modellen zijn deze herfst verkrijgbaar, en de BDP-51FD en BDP-LX08 in oktober. De BDP-LX91 volgt in de winter.

Meer info: HIFI.nl

eKudos Plaats op eKudos Nu Jij Plaats op Nu Jij

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Blu-ray nieuws. All rights reserved.