Blu-ray nieuws

Sony heeft een goede zet heeft gedaan met het plaatsen van een Blu-ray speler in haar PlayStation 3. Veel mensen die de console hebben maken namelijk gretig gebruikt van de ingebouwde Blu-ray speler.

Dit blijkt uit een onderzoek dat de Entertainment Merchant’s Association heeft gehouden in 2008. Uit het rapport blijkt dat maar liefst 87 procent van de PlayStation 3 bezitters veelvuldig Blu-ray films kijkt via de console.

Dit, terwijl vorig jaar 60% van de ondervraagden niet eens wist dat de PS3 een Blu-ray speler had. Sony heeft dus ergens iets goed gedaan, waardoor de consument nu ineens

Als we nagaan dat niet zo lang geleden nog maar de vraag was of de Blu-ray schijf of de High Definition-DVD het nieuwe medium zou worden, zit het er dik in dat Sony de Blu-ray schijf een zetje in de goede richting heeft gegeven.

eKudos Plaats op eKudos Nu Jij Plaats op Nu Jij

One Response to “PlayStation 3 bezitters kijken films op Blu-ray”

  1. Kill zone 2 poradnik chomikuj

    Can I simply say what a relief to seek out somebody who truly is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know learn how to deliver a difficulty to light and make it important. Extra individuals need to read this and perceive this facet of the story. I cant imagine youre no more in style because you positively have the gift.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Blu-ray nieuws. All rights reserved.