Blu-ray nieuws

Sony BDV-IZ1000W 3D home cinema

januari 10th, 2010

Sony introduceert nieuwe 5.1- en 2.1 kanaals Blu-ray Disc home entertainment systemen, waarvan het ontwerp volledig is afgestemd op het nieuwe Monolithic Design concept. Het topmodel, de BDV-IZ1000W, ondersteunt bovendien het afspelen van Full HD 3D-films. Daarnaast bieden alle home cinema-sets BRAVIA Internet Video, waarmee uiteenlopende internetvideo-content op tv te bekijken is, waaronder YouTube.

Het topmodel, de BDV-IZ1000W, is het eerste Sony home cinema systeem dat 3D-content kan afspelen. Dankzij BRAVIA Internet Video is internetcontent zonder tussenkomst van een pc op televisie te bekijken. De DLNA (Digital Living Network Alliance) certificering betekent dat alle content is te streamen naar verschillende DLNA-gecertificeerde apparaten. Deze zijn te bedienen met de universele afstandsbediening of met een iPod touch of iPhone via een gratis te downloaden app. Het geluid gaat over vijf ultradunne speakers, waarvan de achterspeakers draadloos verbonden zijn. Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) zorgt voor een automatische afstemming om de 1000W S-Master full digital-technologie het beste tot zijn recht te laten komen.

HD-D.C.S. (Digital Cinema Sound) gebruikt opnames van Sony Pictures Entertainment om de bioscoopervaring in de huiskamer nog intenser te maken. Via twee HDMI-poorten is verschillende apparatuur zoals set-top boxen en PlayStation 3 aan te sluiten.

eKudos Plaats op eKudos Nu Jij Plaats op Nu Jij

4 Responses to “Sony BDV-IZ1000W 3D home cinema”

 1. Contact Paper %0B

  i always enjoy to do blog hopping and i stumbled upon your blog ~*`-*,

 2. Formica Sheets %0B

  i always enjoy to do blog hopping and i stumbled upon your blog -;;:’,

 3. Cristina

  What a information of un-ambiguity and preserfeness of valuable knowledge on the topic
  of unpredicted emotions.

 4. google

  Magnificent website. A lot of useful information here. I am
  sending it to several pals ans additionally sharing in delicious.
  And of course, thank you for your effort!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Blu-ray nieuws. All rights reserved.