Blu-ray nieuws

Dat de nieuwe 3D Blu-ray technologie niet is voorbehouden aan de pc bewijst Samsung met de BD-C6900 mediaspeler. Dit apparaat is volgens Samsung de eerste in zijn soort die met 3D Blu-ray overweg kan, hoewel er op het moment nog geen volledige films met de technologie verkrijgbaar zijn. Op CES toonde Samsung een demo van The Incredibles.

De dunne mediaspeler beschikt over HDMI 1.4, analoge 7.1 audio uitvoer, een internetaansluiting en een USB-poort. Met de nieuwste HDMI-versie is het mogelijk een 1080p signaal met 3D-gegevens te versturen. Verder moet de BD-C6900 zich onderscheiden door snelle opstarttijden, door Samsung aangeduid met de term Ultra Fast Play. Naar verluidt duurt het 15 seconden om op te starten en een Blu-ray disc te laden.

eKudos Plaats op eKudos Nu Jij Plaats op Nu Jij

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Blu-ray nieuws. All rights reserved.