Blu-ray nieuws

Vanaf april is de Samsung BD-C6900 3D Blu-ray speler in de Nederlandse winkels verkrijgbaar. De Blu-ray speler, winnaar van de 2010 CES ‘Best of Innovations Award’, staat volgens Samsung symbool voor een nieuw tijdperk in home entertainment, waarin consumenten thuis van de indrukwekkende full HD 3D bioscoopervaring kunnen genieten. De Samsung BD-C6900 die gecertificeerd is door de Blu-ray Disc Association is sinds 11 maart in de Verenigde Staten te koop. Ook de Samsung 3D-TV’s zijn vanaf dan op de markt.

Nu de vraag naar de 3D-bioscoopbeleving toeneemt, is Samsung er trots op dat zij de eerste is die filmliefhebbers thuis kan laten genieten van de overweldigende 3D Blu-ray films. De Samsung BD-C6900 laat hen 3D-content beleven in de allerhoogste beeldkwaliteit met multi-channel surroundgeluid. Samsung is een unieke samenwerking aangegaan met DreamWorks Animation SKG en Technicolor om een compleet 3D-aanbod aan TV’s, Blu-ray spelers en Blu-ray Disc te kunnen bieden. Hierdoor zijn filmliefhebbers ervan verzekerd dat zij thuis de beste 3D-films kunnen bekijken, zoals de succesvolle film ‘Monsters vs. Aliens’.

De slanke, stijlvolle speler met een transparante cover geeft filmliefhebbers een optimale kijkervaring. De 3D Blu-ray speler speelt zowel 3D Blu-ray discs, standaard Blu-ray discs als DVD’s af. De speler kan over het thuisnetwerk content streamen, zoals video, muziek en foto’s. Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi ondersteuning op de speler heeft de filmliefhebber toegang tot Internet@TV van Samsung, ook als hij geen Samsung HDTV heeft. Het nieuwe platform Internet@TV opent een wereld aan online entertainment, variërend van video en muziek tot sociale netwerkmogelijkheden en nieuws.

eKudos Plaats op eKudos Nu Jij Plaats op Nu Jij

2 Responses to “Samsung BD-C6900 3D Blu-ray speler”

  1. un55c8000 55 inch 1080p

    Remarkable post! this will definitely sustain me.

  2. Jok Mes

    Surprising

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Blu-ray nieuws. All rights reserved.